babeau skincare

Assalamualaikum, selamat pagi #babeausweetheart ❤❤ ...

7 0

Belle nak ingatkan, 30 minit sebelum keluar rumah tu jangan lupa pakai sunblock. Ini akan melindungi kulit kita daripada matahari. Babeau memang tiada sunblock khas sebab dalam babeau day cream belle dah letakkan spf untuk lindungi kulit muka #babeausweetheart ❤️🍅. Cuba angkat tangan 🙋‍♀️ siapa yang selalu pakai babeau day cream setiap kali keluar rumah? 😍 . . Whatsapp belle sekarang untuk pertanyaan lanjut +60149735297 - #babeau #babeaushare ...

201 10

Selamat pagi #babeausweetheart . Babeau tips kali ni berkenaan sarung bantal. Sebulan berapa kali korang tukar? . Untuk dapatkan tip seterusnya follow @babeauofficial . #babeautips #skincaretips ...

120 8

Happy weekend #babeausweetheart. Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Tengah free ni nak tanya korang suka makan buah yang mana? Belle ada kongsi kelebihan setiap buah-buahan tu. Petang ni boleh la berbuka makan buah juga. #jomsharebersamababeau ...

156 4

Hai #babeausweetheart , dah dapatkan Peel Off Mask bling2 tu tak? #babeauiftar ...

144 12

Selamat pagi #babeausweetheart . Sebelum pulang ke kampung halaman untuk beraya tu, ni antara checklist yang korang boleh buat. Siapa tak balik kampung lagi 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️👇🏻 ...

130 4

Selamat malam #babeausweetheart . Sebelum tidur tu boleh la order #babeaupromosisyawal ni. Cantik tak FREE GIFT belle bagi ni? ...

166 20

Happy weekend #babeausweetheart . Jangan lupa esok last untuk promo March dapatkan FREE Face Scrub. Dapatkan sekarang tau. Btw, belle guna Face Scrub ni untuk rawat masalah sunburn. Alhamdulillah, kulit belle dah kembali normal ❤️🍅 . _ Whatsapp belle sekarang untuk dapatkan kulit sihat cantik +60149735297 #babeau #babeausweetheart #babeaushare #ingattomatoingatbabeau ...

236 19

Macam ni la texture setiap item BABeau. Untuk muslim kalau nak cuci muka sebelum solat, tak perlu guna make up remover untuk hilangkan serum dan daycream kecuali kalau pakai foundation. Semua item sangat mesra wuduk. Boleh dapatkan BABeau ni dalam bentuk set mengikut jenis kulit korang. Apa jeni kulit muka #babeausweetheart 👇🏻? #babeauset #skincareroutine ...

165 9

Salam Jumaat semua. Dah balik kampung ke? Belle nak kongsi doa yang selalu kita baca pagi dan petang tapi untuk balik kampung beraya ni, ustaz ajar selepas baca doa menaiki kenderaan sambung baca doa ni 7 kali berturut-turut. InsyaAllah Alllah permudahkan sepanjang perjalanan. Selamat pulang beraya #babeausweetheart ❤️. #babeaushare ...

171 4

FREE TOMATO BLING PEEL OFF MASK 🍅 . Selamat malam #babeausweetheart . Sebelum tidur tu boleh la order #babeaupromosisyawal ni. Cantik tak FREE GIFT ni? . . . #ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #nur2 #codklang #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #meletop #ame2019 #flawlesssebelumraya #yanglegityanglegend #maluapabossku #codshahalam #bukanbiasabiasa #babeaushahalam #babeusetiaalam #babeausubang #babeauklang #codklang #codsetialaam #agentwanted #jerawat #hilangjeragat ...

137 1

Selain rutin pagi dan malam belle juga tambah skrub ke dalam rutin skincare 2-3 kali seminggu. Belle kan selalu pakai make up so skrub ni boleh membuang sel kulit mati, whitehead dan blackhead, meratakan tona kulit dan menbersihkan pori-pori kulit. So, #babeausweetheart nak kulit sihat kena konsisten buat ok 👌🏻? #petuacantiksihatbelle #babeaushare ...

188 5

Salam Jumaat ❤️❤️❤️#babeausweetheart Syukur Alhamdulillahhh kerana Allah masih menghidupkan kita semua sehingga ke bulan yang baru ni . Sempena keberkatan hari jumaat yang mulia ni , kak belle nak ajak sama sama amalkan Doa semoga kita sentiasa Cantik dan sejuk mata memandang umpama Bidadari ☺️ . Boleh diamalkan doa ini setiap kali sesudah solat fardu atau selepas zikir. Jom tag kawan baik korang untuk sama sama amalkan doa ni. ☺️ - - Lepastu jom whatsapp belle ye +60149735297 ☺️ - - #babeau #babeaushare #babeautomatoskincare #doasenjatamukmin #salamjumaat ...

976 23

Walaupun travel wajib jaga kecantikan kulit tau. Barulah gambar- gambar selfie korang lawa nanti. 😘 . . Tips dalam gambar ni, memang belle selalu amalkan kalau belle pergi travel. Dulu belle selalu ada masalah nak simpan skincare ke bekas lain. Tapi alhamdulilah sejak belle keluarkan #babeauskincare ni, dah takda masalah untuk belle bawa skincare pergi travel sebab packaging #babeau memang belle buat comel untuk senang pergi travel. Dan semua tips dalam tu dah ada dalam #babeauskincare . Cuma belle perlu bawa wet tissue dan mask muka sahaja. . . Cuba share dengan belle, pengalaman bawa #babeauskincare dan #babeauserum semasa travel? 😍🍅 . . #babeau #babeausweetheart #babeaushare ...

276 10

Peel off mask bling-bling 😍. #babeausweetheart nak belle release bila ni? #babeaupeeloffmask ...

351 39

Happy lunch #babeausweetheart . Sebelum keluar lunch tu boleh reapply sunblock untuk memastikan kulit kita sentiasa terjaga dari pancaran sinaran uv. Belle pakai sunblock ni sebelum pakai foundation. Ada ke nak beli loose item? _ Whatsapp belle sekarang untuk dapatkan kulit sihat cantik +60149735297 . #babeau #babeausweetheart #babeaushare #ingattomatoingatbabeau ...

361 39

Selamat malam #babeausweetheart ~ Jangan lupakan night routine anda okayyy ❤❤ ...

4 0

Kejap je masa. Dah genap setahun BABeau dilancarkan. Ada deal best untuk #babeausweetheart. Tengok kat story tau ...

129 22

Salam Jumaat ❤️❤️❤️#babeausweetheart Syukur Alhamdulillahhh kerana Allah masih menghidupkan kita semua sehingga ke hari yang baru ni . Sempena keberkatan hari jumaat yang mulia ni , belle nak ajak sama sama amalkan doa semoga kita sentiasa dapam rahmat dan kasih sayang Allah. Boleh diamalkan doa ini setiap kali sesudah solat fardu atau selepas zikir. Jom tag kawan baik korang untuk sama sama amalkan doa ni. ☺️ - - Lepastu jom whatsapp belle ye +60149735297 ☺️ - - #babeau #babeaushare #babeautomatoskincare #doasenjatamukmin #salamjumaat ...

656 12