babeau skincare

FREE TOMATO BLING PEEL OFF MASK πŸ… . Selamat malam #babeausweetheart . Sebelum tidur tu boleh la order #babeaupromosisyawal ni. Cantik tak FREE GIFT ni? . . . #ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #nur2 #codklang #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #meletop #ame2019 #flawlesssebelumraya #yanglegityanglegend #maluapabossku #codshahalam #bukanbiasabiasa #babeaushahalam #babeusetiaalam #babeausubang #babeauklang #codklang #codsetialaam #agentwanted #jerawat #hilangjeragat ...

139 1

Morning #babeausweetheart. Ingat tak belle pernah share ayat ni. Korang dah amalkan ke? #babeaushare ...

640 16

Macam ni la texture setiap item BABeau. Untuk muslim kalau nak cuci muka sebelum solat, tak perlu guna make up remover untuk hilangkan serum dan daycream kecuali kalau pakai foundation. Semua item sangat mesra wuduk. Boleh dapatkan BABeau ni dalam bentuk set mengikut jenis kulit korang. Apa jeni kulit muka #babeausweetheart πŸ‘‡πŸ»? #babeauset #skincareroutine ...

166 9

Salam Jumaat ❀️❀️❀️#babeausweetheart Syukur Alhamdulillahhh kerana Allah masih menghidupkan kita semua sehingga ke bulan yang baru ni . Sempena keberkatan hari jumaat yang mulia ni , kak belle nak ajak sama sama amalkan Doa semoga kita sentiasa Cantik dan sejuk mata memandang umpama Bidadari ☺️ . Boleh diamalkan doa ini setiap kali sesudah solat fardu atau selepas zikir. Jom tag kawan baik korang untuk sama sama amalkan doa ni. ☺️ - - Lepastu jom whatsapp belle ye +60149735297 ☺️ - - #babeau #babeaushare #babeautomatoskincare #doasenjatamukmin #salamjumaat ...

973 23

BABeau Toner ni memang belle love teruk tau sebab sangat memberi keseimbangan kulit sepanjang hari agar pH kulit terus kekal sihat . Toner ni kaya dengan vitamin dan mineral dari ekstrak Cactus 🌡 untuk menyegar dan menenangkan kulit yang stress serta tidak bermaya. Sebab tu belle suka sangat pakai setiap hari. Siapa macam belle jugak? . #babeau #babeausweetheart ...

184 19

Hai #babeausweetheart , dah dapatkan Peel Off Mask bling2 tu tak? #babeauiftar ...

144 12

Happy weekend #babeausweetheart. Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Tengah free ni nak tanya korang suka makan buah yang mana? Belle ada kongsi kelebihan setiap buah-buahan tu. Petang ni boleh la berbuka makan buah juga. #jomsharebersamababeau ...

154 4

Good Morning #babeausweetheart . Siapa tengah bekerja tu selamat bekerja dan yang masih bercuti manfaatkan masa yang terluang ni ❀️ ...

121 3

Selamat petang #babeausweetheart . Belle nak minta korang pilih item paling disukai mengikut susunan nombor: 1. Dry skin kit 2. Oily skin kit 3. Dry facial cleanser 150ml 4. Oily facial cleanser 150ml 5. Serum 6. Dry facemist/balancing toner 7. Oily facemist/balancing toner 8. Dry facial cleanser 50ml (SOON) 9. Oily facial cleanser 50ml (SOON) . #babeau #babeauskincare ...

149 36

Good Morning #babeausweetheart . Kita dah masuk bulan baru. Cuti sekolah pun dah habis. Selamat hari Isnin semua. Semoga segala urusan hari ini dipermudahkan. Belle bagi ❀️❀️❀️ kat korang. Jom bagi emoji yang memberi semangat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» ...

461 34

Morning #babeausweetheart . Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Belle share tips cantik wanita jepun ni. Jom buat senaman muka. Senang kan? _ Whatsapp belle untuk dapatkan kulit sihat dan cantik 0149735297 . #babeau #babeaugames #babeautomatoskincare ...

1565 17

Morning #babeausweetheart. Have a nice day and happy working πŸ€—. Pagi ni belle nak kita ulang kaji semula semua ilmu yang pernah belle kongsi sebelum ni. Belle tahu masih ramai yang keliru untuk memilih set dry atau oily. Sebenarnya perkara pertama kita perlu check adalah jenis kulit kita. Haa, tak ramai tahu jenis kulit apa sebab tu dulu belle ada buat video #tisuchallenge untuk korang kenal pasti jenis kulit yang mana. Mudah je kan? So, teka teki ni apa jawapan korang? _ Kalau nak order BABeau tu boleh whatsapp belle +60149735297 . #babeau #babeaugames #babeautomatoskincare ...

313 30

Sempena launching loose item #babeaufacemist pada bulan ni. Belle nak bagi hadiah buat pemenang yang bertuah 😍. So, #babeausweetheart boleh ikut syarat berikut: 1. Teka berapa botol #babeaufacemist dan tag 1 orang BFF kat komen 2. Share gambar ni di instastory 3. Tag @babeauofficial & @bellealyahya dan hashtag #babeaucontest Pemenang akan dililih mengikut ketepatan kuantiti #babeaufacemist dan memenuhi syarat diatas ni. Pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. Jom join #babeaucontest ni. Belle tunggu tau β€οΈπŸ… ...

614 207

Salam Jumaat ❀️❀️❀️#babeausweetheart Syukur Alhamdulillahhh kerana Allah masih menghidupkan kita semua sehingga ke hari yang baru ni . Sempena keberkatan hari jumaat yang mulia ni , belle nak ajak sama sama amalkan doa semoga kita sentiasa dapam rahmat dan kasih sayang Allah. Boleh diamalkan doa ini setiap kali sesudah solat fardu atau selepas zikir. Jom tag kawan baik korang untuk sama sama amalkan doa ni. ☺️ - - Lepastu jom whatsapp belle ye +60149735297 ☺️ - - #babeau #babeaushare #babeautomatoskincare #doasenjatamukmin #salamjumaat ...

650 12

Hai #babeausweetheart, semperna bulan kemerdekaan ni Belle nak bagi duit RM1000 buat pemenang yang bertuah 😍. Syarat penyertaan adalah seperti berikut: 1. Teka berapa bilangan kotak #babeauset yang muat diletakkan di dalam kereta #babeaucar ni. 2. Tag 5 orang BFF di ruangan komen 3. Share posting ni di instastory 4. Follow dan Tag @babeauofficial & @bellealyahya dan hashtag #babeaucontest 5. Isi borang #babeaucontest di link bio instagram atau terus ke link ini http://nak.la/BABeauContest Pemenang akan dipilih mengikut ketepatan kuantiti #babeauset dan memenuhi semua syarat diatas. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 18 Ogos 2019 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Ogos 2019. Jom join #babeaucontest ni. Belle tunggu tau β€οΈπŸ… ...

650 3258

Sorry sangat tau #babeauangels and #babeausweetheart sbb stock facemist tomato dah sold out di hq. Stock baru akan sampai insyaAllah jumaat ni. Sebab tu korang kena cepat2 place order everytime stock baru smpai takut habis. Yela, facemist ni cuma rm19 jeee mmg laku keras πŸ… babeauofficial ...

376 42

Dah restocked serum ni untuk #babeausweetheart & #babeauangels. Laju je korang order. Belle pun belum sempat ambil stock untuk diri sendiri ni. Siapa dah dapat tu cuba komen "done order" πŸ‘‡πŸ» . #babeauserum www.babeauskincare.com @babeautestimoni ...

57 8

Happy lunch #babeausweetheart . Sebelum keluar lunch tu boleh reapply sunblock untuk memastikan kulit kita sentiasa terjaga dari pancaran sinaran uv. Belle pakai sunblock ni sebelum pakai foundation. Ada ke nak beli loose item? _ Whatsapp belle sekarang untuk dapatkan kulit sihat cantik +60149735297 . #babeau #babeausweetheart #babeaushare #ingattomatoingatbabeau ...

368 39

Sorry ya #babeausweetheart semua sebab stock normal/dry skin kit dah sold out gara2 ladyqis babeau.ladyqiss borong semua stok yg tinggal. Kena tunggu lagi seminggu lebih utk stok baru masuk. Tapi stock oily skin kit dan serum tomato masih ada cuma kena cepatlah takut habis jugak. Ni pun dah tinggal suku je. Kan dah bagitau last week cepat2 booking masa stock babeauofficial baru masuk warehouse _ Ok takpa, kalau nak stok boleh juga dapatkan dari #babeauangels dibawah ( sementara stok mereka masih ada ) _ 1. Dian ( diyna.rizq ) 2. babeau.pahang (Hana) 3. babeau.zura (zura ramli) 4. babeau.bangi (ira) 5. babeauselangor 6. Kembara.beauty (aisyah) 7. faramira_babeau.penang (farah) 8. babeau.gombak (Amirah) 9. babeau.ipohperak(yusma) 10. mahthuka_beauty(athira) 11. babeau_singapore (Sha) 12. babeau_brunei (jihah) 13. seri.babeau (nanie) 14. babeau.sgpetani 15. babeau.seri.waghih 16. syaheedaradzn_babeau.cheras 17. salianaofficial (Sal) 18. bellaammarabangi (Leader Ruby) 19. ailyqairy (aily) 20. babeau.qiss ( ladyqiss) ...

2945 69

Selain rutin pagi dan malam belle juga tambah skrub ke dalam rutin skincare 2-3 kali seminggu. Belle kan selalu pakai make up so skrub ni boleh membuang sel kulit mati, whitehead dan blackhead, meratakan tona kulit dan menbersihkan pori-pori kulit. So, #babeausweetheart nak kulit sihat kena konsisten buat ok πŸ‘ŒπŸ»? #petuacantiksihatbelle #babeaushare ...

185 5